Kerhomme toiminta on perinteisen monipuolista, mikä näkyy hyvin toimintakalenterista. Viime vuonna kilpailuihin saatiin taas putkimiesten ansiosta melko hyvä osanotto ja menestystäkin kilpailuissa tuli. Osallistuminen kilpailuihin on, kuten tiedetään, mitä parhainta toimintakyvyn, kuin myös muiden upseeritaitojen ylläpitoa ja kerhon varsin hyvää ja näkyvää edustustoimintaa. Kerhomme ”putkimies” informoi totutusti lähestyvistä kisoista sähköpostilla.

Muutama poiminta kuluvan vuoden toiminnastamme.

 • Kerhomme kevätkokous pidetään Osuuspankin tiloissa Tervakoskella tiistaina 12.03.2024 klo 18.00.
  Ennen kevätkokouksen alkua pidetään reserviläisjärjestöjen yhteinen kerhoilta, jonka aiheena on ”Säteilyturvakeskuksen vapaaehtoinen säteilymittausjoukkue”. Esitelmän pitää STUKin projektipäällikkö Jukka Sovijärvi (Klaukkalan reserviupseereiden hallituksen jäsen).

 • Kerhomme järjestää piirin Taitokilpailun Kiipulan maastossa lauantaina 4.5.2024.
  Kilpailun johtajana toimii Tapani Ryynänen.

 • Kerhomme täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Tulemme pitämään vuosijuhlamme Kuumolassa sunnuntaina 24.11.2024.
  Laittakaa tästä jo varaus omaan kalenteriinne. Tästä tilaisuudesta tiedotetaan enemmän syksyn jäsenkirjeessä.

 • Repimön ilma-aseratamme on toiminut nyt reilun vuoden uusissa avarammissa ja valoisammissa tiloissa.
  Tervetuloa ampumaan omilla tai kerhon ilma-aseilla lokakuusta maaliskuulle tiistaisin klo 18.

 • Kerhon yhteisiä ruutiammuntailtoja pidetään Pirttisuon radalla touko-syyskuussa pääsääntöisesti kunkin kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17 alkaen (katso toimintakalenteri). Näinä iltoina rataan ja ruutiaseammuntoihin pääsee tutustumaan kerhomme eri lajien harrastajien johdolla.

 • Tervakosken Ampumarata Oy:n ratakorttien myynti tapahtuu Eräverkko Oy välityksellä. Kerhomme on ratayhtiön A-osakasseura, jolloin kerhomme jäsenten vuosikortin hinta on 30,00 €. Hankinta ampumaradan kotisivujen kautta http://tervakoskenampumarata.fi/wp/ratamaksut/.

 • Tämän jäsenkirjeen liitteenä postitetaan perinteinen toimintakalenterimme. Tutustukaa kalenteriin – sieltä pitäisi löytyä mielenkiintoista tekemistä kaikille! Toimintakalenterista löytyvät vuoden tapahtumat ja yhteystiedot ym., jotka ovat painohetkellä olleet tiedossa. Suosikaa ilmoittajiamme! Myös uusia ilmoituksia ja ilmoittajia sopii sivuille!

Aktiivista sekä antoisaa kevättä ja kesää kaikille Janakkalan Reserviupseereille.

Matti Vainio
puheenjohtaja