Tervehdys upseeriveljet,

Hyvää alkanutta vuotta kerhomme puolesta. Toimintakausi on käynnissä ja ensimmäinen kilpailu eli ilma-asekilpailu pidetään Hämeenlinnassa jo parin viikon päästä launataina 18.1.2020. Mikäli haluat osallistua kilpailuun ja et ole vielä ilmoittautunut, niin otathan yhteyttä pikaisesti Tapani Ryynäseen (040 733 0048 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Tammikuun aikana laaditaan vuotuinen toimintakalenterimme ja siihen kaivattaisiin vielä lisää mainostajia. Kalenteria tekoa koordinoi Arto Tiainen (050 523 0024 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja hän ei ole vielä saanut tietoa kaikkien viime vuoden mainostajien tilanteesta tämän kalenterin suhteen. Samaten, jos satutte tietämään muita mahdollisia mainostajia, niin olkaa yhteydessä Artoon.

Kerhomme palkitsee kevätkokouksessa vuoden aikana eniten kuntoaan ylläpitäneet jäsenet. Pyydänkin teitä ilmoittamaan omat kuntopisteenne Tapani Ryynäselle 15.1.2020 mennessä (040 733 0048 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Kuntopisteistä kertyy päivittäisestä harjoittelusta seuraavastsi: 30 min = 1 piste / 90 min = 2 pistettä / 180+ min = 3 pistettä

Hallituksen kokoonpano vuonna 2020 löytyy ylävalikon Hallitus-kohdasta.

Aktiivista vuoden alkua kerhon hallituksen puolesta!

Matti Vainio
puheenjohtaja