Sinut on valittu varusmiesaikanasi koulutettavaksi sodan ajan johtajaksi. Siihen asemaan ei ketä tahansa voida asettaa. Se on vaativa tehtävä. Alaisenasi tulevat olemaan maailman kriittisimmät alaiset ja johdettavat. Niin kuin työelämässäkin.

Reservin upseerina olet oikeutettu liittymään kaikkien reserviupseerien yhteiseen järjestöön, Suomen Reserviupseeriliittoon (RUL). Sen jäsenenä olet jatkuvasti tuntumassa sodan ajan tehtäviesi kannalta tärkeää tietoon ja koulutukseen. Tarjoamistamme koulutusmahdollisuuksista on selvästi hyötyä myös rauhan ajan työtehtävissäsi.

Monille uran luominen, kodin rakentaminen, pienet lapset ja ehkä muut harrastukset ovat jossakin elämän vaiheessa esteenä aktiiviseen reserviläistoimintaan. Ei se mitään. Tärkeintä Sinulle reservin upseerina on kuitenkin se, että säilytät tuntuman sodan ajan tehtävääsi ja ylläpidät tietojasi kauttamme. Monipuolisesta toiminnastamme löytyy jokaiselle reservin upseerille kiinnostavaa tekemistä.

Pysy ruodussa - tule RUL:n jäseneksi!

Täytä jäsenhakemuksesi Suomen Reserviupseeriliiton sivujen kautta. Tällöin tietosi kulkevat sekä valtakunnalliseen liittoon että kerhoomme Janakkalassa.

Tervetuloa mukaan reserviläistoimintaan!